DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Silvo Mix kip pikant

25 g
1. 39
f

Omschrijving

Mix voor Kip Pikant

Ingrediënten

INGREDIËNTEN: Specerijen 36.3% (paprika, korianderzaad, knoflookpoeder, gedroogde ui, gember, komijn, chilipeper, kurkuma, nootmuskaat), zout 26.2%, dextrose, smaakversterker: mononatriumglutamaat, kruiden 3.3% (rozemarijn, oregano, basilicum), natuurlijk aroma, kleurstof: paprika-extract, antiklontermiddel: siliciumdioxide. Totale gehalte aan kruiden en specerijen: 39.6%

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1130
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 270
  • Vetten (g) , waarvan 4.5
    verzadigde vetzuren (g) 0.8
  • Koolhydraten (g) , waarvan 36.2
    suikers (g) 25.7
  • Eiwitten (g) 9.3
  • Zout (g) 30.18

Bereidingswijze

Hele kip in de ovenschaal plaatsen met de borst naar beneden, de kip in 60-75 minuten op 175°C goudbruin en gaar laten worden. De laatste 15 minuten de kip draaien met de borst naar boven.Kipdrumsticks in de ovenschaal plaatsen en in 30 minuten op 200°C goudbruin en gaar laten worden. Geen zout of peper toevoegen. Bereiding pan: Boter of bakproduct verwarmen in een pan en de kip bakken tot deze goudbruin en gaar is. . Bereiding oven: Hele kip met de borst naar beneden in de ovenschaal plaatsen. De kip in 60-75 minuten op 175°C goudbruin en gaar laten worden. Draai de kip de laatste 15 minuten met de borst naar boven. Bak kipdrumsticks circa 30 minuten op 200°C. . Geen zout of peper toevoegen. Tip . Varieer en snijd de kipfilet in blokjes, blokjes mengen met de mix en bakken. Voeg kidneybonen, paprika en maïs toe; lekker als vulling voor Mexicaanse tortilla's.

Bewaaradvies

Koel, droog en donker bewaren.

Contactgegevens

Silvo Consumentenservice
Postbus 64, 3350 AB Papendrecht

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.