Lassie Toverrijst builtjes 300 g
4. 93
per 1 KG
1. 48
Omschrijving
Voorgekookte witte rijst
Ingrediënten
Ingrediënten: Voorgekookte witte rijst.
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1498
Energie Kilocalorieën (kcal) 353
Vetten (g), waarvan 1
verzadigde vetzuren (g) 0.4
Koolhydraten (g), waarvan 79.6
suikers (g) 0
Voedingsvezel (g) 1.1
Eiwitten (g) 5.8
Zout (g) 0.01
Bewaaradvies
Koel & droog bewaren. Houdbaarheidsdatum verstreken? Kijk, ruik & bepaal of het product nog goed is.
Bereidingswijze
Bereidingswijze: 1. Doe de gewenste aantal builtjes (1 builtje per persoon) in een pan met ruim kokend water en laat de rijst 10 min. doorkoken. 2 Haal het buitje voorzichtig uit het water en laat het even uitlekken. Je kunt het builtje met het hengsel aan de kraan hangen, maar bijvoorbeeld ook even in een vergiet leggen. 3. Pak het hengsel en knip het open. De rijst hoeft niet na te stomen, maar is direct klaar om te serveren.
Serveersuggestie
Toverrijst Builtje met kerriekip & geroosterde wortel. Boodschappenlijst: 4 personen/25 minuten. - 1 pak Lassie Toverrijst Builtje 300 g - ca. 370 g kipdijfilet - 1 zak wortelen - 2 uien - knoflook - 200 ml kokosmelk - kerriepoeder gemalen komijn - verse koriander & optioneel: verse gember & rode peper. De bereidingswijze vind je op de website.
Meer informatie
Afzender en adres
Lassie B.V. Antwoordnummer 308 1520 VB Wormerveer www.lassie.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.