Riso Vignola Risottorijst carnaroli

500 g
1. 63
f

Omschrijving

carnaroli rijst

Ingrediënten

Ingrediënten: carnaroli rijst.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1504
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 354
  • Vetten (g) , waarvan 0.4
    verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 80
    suikers (g) 0
    Voedingsvezel (g) 1
  • Eiwitten (g) 5.7
  • Zout (g) 0.01

Bereidingswijze

Algemene bereidingswijze voor het maken van risotto: Voeg 300 ml water (of bouillon), 12 ml olijfolie, 50 ml droge witte wijn per 100 g rijst toe. Fruit de rijst in olijfolie en roer gedurende 1 minuut. Voeg wijn toe en roer tot dit is opgenomen door de rijst. Voeg al roerend steeds een beetje water of bouillon toe zodat dit steeds door de rijst opgenomen kan worden. De pan niet afsluiten met een deksel.

Bewaaradvies

Na openen koel en droog bewaren.

Contactgegevens

Bergfood
Koopvaardijweg 21, Oosterhout
www.bergfood.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'