Schär Ciabatta glutenvrij

200 g
2. 49
f

Omschrijving

Glutenvrije Ciabatta broodjes. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie.

Ingrediënten

Ingrediënten: Maïszetmeel, water, zuurdesem 12% (rijstmeel, water), maïsmeel, rijstmeel, plantaardig vezel (psyllium), verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, SOJA-EIWIT, zonnebloemolie, gist, extra vierge olijfolie 0,9%, zout, voedingszuren: wijnsteenzuur, citroenzuur Kan sporen van lupine bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 976
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 231
  • Vetten (g) , waarvan 3.3
    verzadigde vetzuren (g) 0.6
  • Koolhydraten (g) , waarvan 42
    suikers (g) 3.9
    Voedingsvezel (g) 6.8
  • Eiwitten (g) 4.6
  • Zout (g) 1.2

Bereidingswijze

Voor het bakken heel licht bevochtigen met water. In een voorverwarmde oven (hetelucht) op 200°C in 8-10 min afbakken (afhankelijk van gewenste bruiningsgraad). Deze broodjes zijn voorgebakken.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Bewaar het product na het openen in een plastic zak en consumeer het binnen enkele dagen of vries het direct in. Ten minste houdbaar tot: zie opdruk.

Contactgegevens

Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9 39014 Burgstall Postal (BZ) Italy
www.schaer.com

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'