Becel Pro activ 500 g
11. 30
per 1 KG
5. 65
Omschrijving
Product met 40% vet met toegevoegde plantensterolen.
Ingrediënten
Ingrediënten: Water, plantaardige oliën 35% (zonnebloem 19%, palm, lijnzaad 6,1%, koolzaad 2,8%), plantensterolesters 12,5%¹, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine), voedingszuur (citroenzuur, melkzuur), vitamines A, B1 D en E, natuurlijk aroma, kleurstof (caroteen), ¹gelijk aan plantensterolen (7,5%)
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1483
Energie Kilocalorieën (kcal) 355
Vetten (g), waarvan 40
verzadigde vetzuren (g) 8.9
Koolhydraten (g), waarvan 0.5
suikers (g) 0.5
Eiwitten (g) 0.5
Zout (g) 0.02
Vitamine A (mcg) 800
Vitamine D (mcg) 7.5
Vitamine E (mg) 20
Thiamine/vitamine B1 (mg) 0.83
Bewaaradvies
Koel bewaren, niet invriezen. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.
Gebruiksadvies
Niet gebruiken voor bakken en braden. Voor wie bedoeld? Dit product is vanuit voedingsoogpunt mogelijk niet geschikt voor zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de vijf jaar. Meer dan 3 gram plantensterolen per dag dient niet geconsumeerd te worden. Gebruikers van cholesterolverlagende medicijnen dienen met hun arts te overleggen alvorens Becel ProActiv te gebruiken. Becel ProActiv is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden.
Meer informatie
Afzender en adres
Upfield Nederland B.V. Postbus 51103 3007 GC Rotterdam www.pro-activ.com
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.