DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Alpro Barista soja

1 liter
2. 59
f

Omschrijving

Sojadrink met toegevoegde calcium en vitaminen.

Ingrediënten

Ingrediënten: SOJABASIS (water, gepelde SOJABONEN (8,7%)), appelextract, zuurteregelaars (kaliumfosfaten), calciumcarbonaat, zeezout, stabilisator (gellangom), vitaminen (B2, B12, D2). Vrij van zuivel en gluten.

Voedingswaarden

 • Soort 100 MLT
 • Energie Kilojoules (kJ) 177
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 42
 • Vetten (g) , waarvan 1.9
  verzadigde vetzuren (g) 0.3
 • Koolhydraten (g) , waarvan 2.7
  suikers (g) 2.5
  Voedingsvezel (g) 0.6
 • Eiwitten (g) 3.3
 • Zout (g) 0.1

Gebruiksadvies

Kan zowel warm als koud gebruikt worden. Goed schudden en koelen voor gebruik. Gebruiksinstructies voor Baristas: Schuim op tot maximaal 65°C. Schuim nooit een tweede keer op. Warm, koud & cold brew Gebruiksinstructies voor de koffieliefhebbers thuis: 1. Gebruik mij gekoeld, dan werk ik het beste! 2. Schenk mij in je melkopschuimer of in een pan om te verwarmen. 3. Voor het mooiste schuim verwarm mij niet verder dan 65°C max. 4. Als je mij opwarmt in een pan. Schuim mij dan op met een handmixertje tot ik dubbel zo groot ben. Tik vervolgens voorzichtig met de pan om de luchtbellen te laten ontsnappen. 5. Je fantastische schuim is klaar! Nu is het jouw kans om te schitteren en te pronken als een ware Barista!

Bewaaradvies

Na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C).

Contactgegevens

Alpro C.V.A.
Vlamingstraat 28 8560 Wevelgem Belgium
0800-0227187

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.