DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

ERU Smeerkaas Kids 30+

100 g
* Milde smeerbare kaas rijk aan calcium * Bevat minder vet dan reguliere smeerbare kaas (12%) * Bevat 34,5% minder natrium dan reguliere smeerbare kaas ERU heeft speciaal voor kinderen vanaf 6 maanden een smeerbare kaas. Deze is dankzij de kaassoorten lekker, maar ook gezond, want het bevat 12% minder vet en 34,5% minder natrium dan reguliere smeerkaas. ERU Kids is daarnaast rijk aan calcium, mild van smaak en smeert ook nog eens gemakkelijk. Daarom is ERU Kids het perfecte en verantwoorde broodbeleg voor een evenwichtig ontbijt of lunch, voor thuis en om mee te nemen. Verkrijgbaar in kuipje van 100 gram.
1. 46
f

Omschrijving

Smeerkaas 30+ met extra calcium

Ingrediënten

Ingrediënten: water, kaas (MELK), magere MELKpoeder, MELKeiwitten, smeltzouten (E451, E452), zuurteregelaar (calciumfosfaat)

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 699
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 168
  • Vetten (g) , waarvan 11
    verzadigde vetzuren (g) 7.5
  • Koolhydraten (g) , waarvan 22
    suikers (g) 2.2
  • Eiwitten (g) 15
  • Zout (g) 1.3

Bewaaradvies

Koel bewaren tussen 4°C en 8°C. Na openen beperkt houdbaar.

Contactgegevens

Koninklijke ERU
Antwoordnummer 2184, 3440 VB Woerden, Holland
www.eru.eu

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.