DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Blue Band Finesse koken

250 ml
1. 25
f

Omschrijving

Mix van melk en plantaardige oliën

Ingrediënten

Ingrediënten: IngrediëntenWater magere MELK 20% plantaardige oliën 15% (koolzaad, palm) BOTERMELK gemodificeerd tapiocazetmeel emulgator (E435, E461, E415) kleurstof (bèta­caroteen)

Voedingswaarden

  • Soort 100 MLT
  • Energie Kilojoules (kJ) 660
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 160
  • Vetten (g) , waarvan 15
    verzadigde vetzuren (g) 5
  • Koolhydraten (g) , waarvan 4
    suikers (g) 2.5
  • Eiwitten (g) 2
  • Zout (g) 0.1

Gebruiksadvies

Nadat je basis ingrediënten van je warme gerecht even aangebakken hebt, roer je er een flinke scheut (minimaal 1 eetlepel per persoon) Blue Band voor Koken doorheen. Laat de saus een paar minuten op het vuur indikken. Doe er naar smaak nog wat kruiden bij en ze zullen smullen van je heerlijke, romige gerecht. Blue Band voor Koken is zeer eenvoudig in gebruik, bindt perfect, kan tegen hoge temperaturen in de oven en schift niet. Pasta-, groente- en vleessauzen / soepen hartige taarten/ stamppot/ smoothies

Bereidingswijze

Nadat je de basisingrediënten van je warme gerecht even aangebakken hebt, roer je er een flinke scheut (minimaal 1 eetlepel per persoon) Blue Band voor Koken doorheen. Laat dit een paar minuten op het vuur indikken. Doe er naar smaak nog wat kruiden bij en ze zullen smullen van je heerlijke, romige gerecht.

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren bij min 2°C - max 7°C.

Contactgegevens

Upfield Nederland B.V.
Postbus 76222 1070 EE Amsterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.