Becel Proactiv yoghurtdrink original 8 stuks 800 ml
5. 45
per 1 LT
4. 36
Omschrijving
Yoghurtdrink met toegevoegde plantensterolen en zoetstof
Ingrediënten
Magere YOGHURT 89%, water, plantensterolesters 3,6%¹, aroma, antioxidant E306, zoetstof (sucralose), emulgator (mono-en diglyceriden van vetzuren), ¹Gelijk aan 2,2% plantensterolen.
Allergie informatie
Bevat Melk(eiwit)
Voedingswaarden
Voedingswaarde per per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 183
Energie Kilocalorieën (kcal) 44
Vetten (g), waarvan 1.5
verzadigde vetzuren (g) 0.2
Koolhydraten (g), waarvan 4.5
suikers (g) 4.5
Eiwitten (g) 3
Zout (g) 0.1
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (2°C-7°C). Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde verpakking.
Bereidingswijze
Schudden voor gebruik. Gebruikers van cholesterolverlagende medicijnen dienen met hun arts te overleggen alvorens Becel ProActiv te gebruiken. Dit product is vanuit voedingsoogpunt mogelijk niet geschikt voor zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de vijf jaar. Meer dan 3 gram plantensterolen per dag dient niet geconsumeerd te worden. Wist je dat? Becel ProActiv plantensterolen bevat? Het is aangetoond dat plantensterolen het bloedcholesterol verlagen. Een hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor de ontwikkeling van coronaire hartziekten. Hiervoor bestaan meerdere risicofactoren en de verandering van één van die factoren kan al dan niet een heilzaam effect hebben. De inname van 1,5-2,4g plantensterolen per dag kan het cholesterol met 7 tot 10% verlagen na 2 tot 3 weken als onderdeel van een gezonde voeding met voldoende groente en fruit. 1 flesje per dag.1 flesje Becel ProActiv yoghurtdrink bevat 2g plantensterolen. Met 1 flesje per dag krijg je de dagelijks aanbevolen hoeveelheid plantensterolen binnen voor cholesterolverlaging. Gebruik 1 flesje tijdens de hoofdmaaltijd.
Meer informatie
Afzender en adres
Upfield Nederland B.V. Postbus 51103 3007 GC Rotterdam www.pro-activ.com
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.