Opwaarderen en prepaid tegoed

Hoe kan ik gratis prepaid tegoed verdienen of overboeken naar een ander?

Iedere klant van DekaMarkt kan gratis prepaidcredits verdienen. Een prepaidcredit heeft de waarde van 1 belminuut. Wekelijks worden er verschillende aanbiedingen geselecteerd waar gratis prepaidcredits bij zitten. Wanneer u deze aanbiedingen koopt en vervolgens aan de kassa uw DekaMobiel sleutelhanger aan de caissière overhandigt voordat u uw boodschappen afrekent, worden er gratis prepaidcredits aan uw DekaMobiel prepaid beltegoed toegevoegd. U kunt hiermee niet alleen bellen, maar ook SMS-en en internetten. Let op! Om de gratis prepaidcredits te ontvangen dient u altijd uw DekaMobiel sleutelhanger te overhandigen aan de caissière voordat u afrekent.

DekaMobiel geeft u de mogelijkheid om prepaid tegoed over te dragen boeken naar een andere DekaMobiel gebruiker. Ga naar www.dekamobiel.nl en log in onder ‘Mijn DekaMobiel’.klik vervolgens op het tabblad ’Opwaarderen& Overboeken’. Door het mobiele nummer en het bedrag wat u wilt overboeken in te vullen en te bevestigen, kunt u prepaid beltegoed schenken aan een andere DekaMobiel gebruiker. Ter bevestiging zal zowel u, als de ontvanger van het overgemaakte prepaid tegoed een gratis sms ontvangen. 

Het saldo van uw prepaid beltegoed opvragen kan door *101# te bellen. Op het display van uw mobiele telefoon verschijnt dan uw actuele prepaid beltegoed.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.