gezondheid

Gezondheid

Deka reikt klanten op allerlei manieren handvatten aan, om een meer verantwoorde keuze te maken.

Gezond eten en bewegen in DekaMagazine
In ons DekaMagazine Bewust Lekker Leven hebben we regelmatig artikelen over gezond eten en bewegen, aangevuld met lekkere recepten. Dit magazine ontvangen 815.000 huishoudens thuis in het folderpakket. Het ligt ook in onze winkels.

Gezinsvoordeelmenu: uitgebalanceerd en gevarieerd
Elke week brengen we een boekje uit met 5 recepten. Bijna elke dag een heerlijke gezonde maaltijd voor vaak maar iets meer dan € 1,00 per persoon! De recepten zijn samengesteld uit ons voordelige assortiment aan eigen merk producten en uiteraard veel verse AGF-artikelen. De recepten zijn het bewijs dat lekker en gezond (volgens richtlijnen Voedingscentrum), maar heel weinig hoeft te kosten.

Sponsoring wandelen fietsevenementen
Onze focus ligt op beweging. Daarom sponsoren we diverse evenementen. In 2011 sponsorde DekaMarkt voor de derde keer de Ronde van Noord-Holland. Als hoofdsponsor hebben we zowel aan klanten als medewerkers gratis startkaarten weggegeven. Ook steunen we de wandelmarathon van Egmond. Ook hiervoor hebben we gratis startkaarten uitgedeeld. Daarnaast sponsoren we kleinere evenementen zoals de Apeldoorn Avondvierdaagse.

Hulp bij een bewuste keuze
In onze winkels en op onze website kunnen klanten terecht voor allerlei flyers en folders die helpen bij het maken van een bewuste keuze:

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.