Verschillende bonen
De meest populaire koffiesoorten zijn Arabica en Robusta. Arabica geeft een smaakvolle koffie vol aroma en Robusta geeft een ruwere en krachtigere smaak. Koffie bevat vaak een melange van verschillende bonen. Om er voor te zorgen dat jouw favoriete koffie altijd hetzelfde smaakt, wordt er voor gezorgd dat het recept wordt bijgesteld waar nodig. Ook is er een strenge selectie voordat de bonen goedgekeurd worden. Denk hierbij aan de beste bonen, afkomstig van bessen die mooi rood van kleur zijn.
1 en 2 bonen
AROMATISCH & ZACHT. Deze koffie is licht en delicaat gebrand en heeft daarom een aromatische en zachte smaak. Een kop koffie met een subtiele smaak.
RIJK & EVENWICHTIG. Deze koffie is gebalanceerd en medium gebrand voor een rijke smaak en evenwichtig aroma. Met deze koffie zet je een fijne koffie met een ronde smaak.
3 en 4 bonen
STERK & KARAKTERVOL. Deze koffie is donker gebrand en is daarom sterk en karaktervol, met een plezierige lange nasmaak. Dit is een koffie die ook geschikt is voor espresso en cappuccino.
KRACHTIG & COMPLEX. Deze koffie is zeer donker gebrand en is daarom krachtig en complex met een intense nasmaak. Voor een lekker kopje espresso of cappuccino is dit een heerlijke krachtige koffie.