Duik in de wereld van ARTIS

Er valt echt van alles te ontdekken in ARTIS. Grote en kleine dieren, planten en zelfs organismen die je met het blote oog niet eens kunt waarnemen. En een aap ken je misschien al maar weet je ook wat een miereneter is? De wereld van ARTIS barst van de bijzondere dieren. Begin dus snel met sparen en ga op ontdekkingsreis zodra ARTIS weer open is. Je kunt je volle spaarkaart t/m 8 oktober gebruiken.

Afspelen

Zo werkt het

 • t/m 13 maart 2021 krijg je een ARTIS-zegel bij elke € 25,- aan boodschappen*
 • Je ontvangt extra zegels bij wekelijks wisselende actieproducten
 • 15 zegels = 1 volle spaarkaart en geeft 1 persoon gratis toegang tot ARTIS
 • Reserveer een starttijd via Artis.nl en lever je volle spaarkaart(en) in bij ARTIS t/m 8 oktober 2021

* Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 maanden, boeken, telefoonkaarten,postzegels, cadeaukaarten en statiegeld.

Speel mee & win

Hoe versieren dieren elkaar eigenlijk? Weet jij de 10 vragen goed te beantwoorden? Test je dierenkennis en maak kans op een privé rondleiding voor 2 personen in ARTIS. Speel mee & win!. Je kan meedoen tot 7 maart.

Doneer jouw statiegeld

ARTIS heeft het ontzettend zwaar. Wegens de Corona maatregelen heeft ARTIS weinig bezoekers mogen ontvangen en daarmee veel inkomsten moeten missen. Dit terwijl de verzorging van de dieren en het noodzakelijke onderhoud veel geld kost. Zij hebben daarom jouw hulp hard nodig. Doneer jouw statiegeldbon in de inleverbox in één van onze winkels en steun ARTIS. Aan het eind van de inleverperiode verdubbelt DekaMarkt het totaalbedrag! Veel dank namens iedereen bij ARTIS.

Extra ARTIS-zegels

bij deze actieproducten

Naar alle acties met extra ARTIS-zegels Klik hier

Simpel & snel sparen met de SmaakmakersApp

 1. Download de DekaMarkt SmaakmakersApp en log in.
 2. Meld je aan voor Digitaal Sparen.
 3. Gebruik je SmaakmakersPas en spaar automatisch ARTIS-zegels.
 4. Bekijk jouw spaarkaarten wanneer je wilt in de app.
 5. Zodra je een volle spaarkaart hebt ontvang je een e-mail met vouchercode die je kan gebruiken bij je reservering op artis.nl

Lees hier meer over digitaal sparen.

Spaarkaart

Je kan de spaarkaart verkrijgen bij de servicebalie of kassa's in onze winkels of download de spaarkaart online. Je kan ook digitaal sparen.

Spaarkaart vol?

Vanwege de huidige Covid-19 maatregelen reguleert Artis het maximaal aantal bezoekers. Daarom is het noodzakelijk om voor je bezoek een starttijd te reserveren via mijn.artis.nl en een account aan te maken.

Je vindt de uitleg voor het reserveren van een fysieke- en digitale spaarkaart bij veelgestelde vragen onder bezoekersinformatie.

Welke kleur kies jij?

Wil jij kans maken op één van de twintig Artis de Partis knuffels? Download de kleurplaat en kleur de ara dan zo mooi mogelijk in. Stuur vervolgens jouw tekening voor woensdag 7 april op naar:

DekaMarkt, Postbus 86,
1940 AB Beverwijk o.v.v. Winactie Artis.

DekaMarkt bezorgt het

Je ontvangt ook zegels op je online bestelling via dekamarkt.nl of onze DekaMarkt app.

 • Alleen de beste kwaliteit, met onze versgarantie
 • Ruim assortiment met scherpe aanbiedingen
 • Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag tot in de keuken bij je thuis
 • Vandaag besteld = morgen in huis*

*Afhankelijk van je postcode en het bezorggebied. Bekijk hier of we bezorgen in jouw regio.

Veelgestelde vragen

Ik heb geen zegels ontvangen, wat nu?

Is de kassamedewerker een keertje vergeten zegels mee te geven? Kan gebeuren, ga dan met je kassabon naar de servicebalie. Je ontvangt dan alsnog de spaarzegels.


Kan ik extra zegels kopen?
Zegels worden enkel meegegeven bij iedere €25,- aan boodschappen bij DekaMarkt en wekelijks wisselende actieproducten. De zegels zijn niet te koop.

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden hebben betrekking op de spaaractie ‘Duik in de wereld van ARTIS’ van DekaMarkt. Hierbij kunnen klanten sparen voor gratis ARTIS-kaarten. Door deelname aan de spaaractie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.

Bekijk hier de actievoorwaarden

'