Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aardappelschotel met courgette en feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aardappelschotel met courgette en feta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Kook de in plakjes gesneden aardappel in een flinke laag water met wat zout ongeveer 7 minuten beetgaar en laat ze in een vergiet uitlekken.
Stap 3
Klop in een grote kom de eieren los en meng de yoghurt en verkruimelde feta met wat versgemalen zwarte peper erdoor.
Stap 4
Schep vervolgens de aardappel, in plakjes gesneden courgette, in ringetjes gesneden bosui en peterselie erdoor.
Stap 5
Doe dit mengsel over in de ovenschaal en strijk de bovenkant glad.
Stap 6
Sprenkel de olijfolie erover.
Stap 7
Schuif de schaal een richel onder het midden in de oven en bak de aardappelschotel in vijf en twintig minuten goudbruin en gaar.
