Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aardappeltaart met rozemarijn en knoflook
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aardappeltaart met rozemarijn en knoflook
Stap 1
Kook de aardappels in de schil circa 15 minuten. Laat afkoelen.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappels in dunne plakken en leg ze in een spiraalvorm en dakpansgewijs op de bakplaat of in een ovenschaal.
Stap 3
Bestrooi met de knoflook en rozemarijn en maal er wat zout en peper over.
Stap 4
Klop het ei met de slagroom los en giet in een straaltje over de aardappel. Bestrooi met de kaas en bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
Voedingswaarden
- Energie345 kcal
- Eiwit15 g
- Koolhydraten31 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd11 g
