Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Andijvieroerbak met shiitake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Andijvieroerbak met shiitake
Stap 1
Pel en snipper de knoflook. Verwijder de steel en zaadjes van de rode peper en snijd in ringen. Snijd de andijvie in brede repen en was het in ruim water. Pers de citroen uit.
Stap 2
Wel de woknoedels 4 minuten in een grote kom met kokend water en laat het uitlekken in een vergiet.
Stap 3
Verhit een wok of hapjespan met wat arachideolie en bak de knoflook en shiitake. Voeg citroensap, sojasaus, rode peper en vissaus toe en roerbak de andijvie 2 minuten op hoog vuur. Schep om met de noedels zodra de andijvie is geslonken.
Stap 4
Hak de pinda’s grof en strooi voor het serveren over de andijvieroerbak.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie400 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten53 g
- Vet14 gWaarvan verzadigd5 g
Trefwoorden
