Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Andijviestamppot met sambal en noten
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Andijviestamppot met sambal en noten
Stap 1
Kook de aardappels in 15-17 minuten gaar in water met zout.
Stap 2
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en ui 2-3 minuten.
Stap 3
Schep de andijvie, sojasaus en sambal erdoor en roerbak 2-3 minuten.
Stap 4
Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan.
Stap 5
Giet de aardappels af. Stamp ze niet helemaal fijn en schep het andijviemengsel en de helft van de noten erdoor.
Stap 6
Bestrooi de stamppot met de rest van de noten.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie550 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten54 g
- Vet29 gWaarvan verzadigd5 g
