Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Antipasti-bol met salami en mozzarella
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Antipasti-bol met salami en mozzarella
Stap 1
Verhit de grill- of koekenpan. Halveer de bollen en rooster ze met de snijkant naar onderen in 2 min. goudgeel of met lichte grillstrepen. Laat de tomaten uitlekken.
Stap 2
Besprenkel de onderkant van de bollen elk met 1 el olie uit de pot zongedroogde tomaten. Verdeel de veldsla en tomaten over de onderkant van de bollen. Snijd de mozzarella in plakjes en leg ze er samen met de salami op.
Stap 3
Bestrooi met kappertjes en breng op smaak met peper. Snijd de puntpaprika in ringen en verdeel over de bollen. Leg de andere helft erop, zet er eventueel een prikker in om alles bij elkaar te houden.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
- - 4 tapasprikkers
Voedingswaarden
- Energie493 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten58 g
- Vet17 gWaarvan verzadigd8 g
