Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Arretjescake met sinaasappel
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Arretjescake met sinaasappel
Stap 1
Rasp de schil van de sinaasappel. Smelt de boter op lage temperatuur in een pan. Verkruimel de marie biscuits in stukjes.
Stap 2
Klop het ei en de basterdsuiker met een mixer in 5 minuten luchtig. Voeg het cacaopoeder en de boter in delen toe en mix 2 minuten tot een egaal mengsel.
Stap 3
Roer de maria biscuits met een spatel door het chocolademengsel.
Stap 4
Schep het mengsel in een met bakpapier beklede ovenschaal. Strijk glad en bestrooi met de sinaasappelrasp.
Stap 5
Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Stap 6
Snijd de arretjescake is stukken van 3x3 cm.
Aanvullende benodigdheden
- - rasp
- - handmixer
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie146 kcal
- Eiwit1.7 g
- Koolhydraten17.5 g
- Vet7.5 gWaarvan verzadigd4.5 g
Trefwoorden
