Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aziatische bouillonfondue met peper rosbief
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aziatische bouillonfondue met peper rosbief
Stap 1
Breng 1 1/2 ltr water aan de kook en los de bouillonblokjes erin op. Halveer de stengel citroengras in de lengte.
Stap 2
Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd de peper in dunne schuine ringen. Schil de gember en snijd in reepjes.
Stap 3
Pel de knoflook en snijd in plakjes. Voeg citroengras, rode peper, gember en knoflook toe aan de bouillon, warm op laag vuur door.
Stap 4
Snijd de bosui in dunne stroken van 5 cm en voeg met de taugé toe. Breng op smaak met 4 eetlepels sojasaus, de vissaus, versgemalen peper en het sap van de limoenen.
Stap 5
Schenk de bouillon in de fonduepan. Verdeel de rest van de sojasaus over 4 kommetjes om te dippen.
