Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Aziatische vis-traybake
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Aziatische vis-traybake
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de paksoi in de lengte is zes stukken en schep met de bimi op een met bakpapier beklede bakplaat om met 3 el sesamolie.
Stap 2
Leg de zalmfilets tussen de groenten en bak 10 minuten in de oven.
Stap 3
Snijd intussen voor de dressing de knoflook fijn. Schil en rasp de gember en meng met de sojasaus, limoensap en de rest van de sesamolie tot een dressing.
Stap 4
Neem de bakplaat uit de oven en besprenkel het geheel met de dressing. Bak nog 5 minuten.
Stap 5
Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel 4 zalmfilets, 4 stronkjes paksoi en de bimi over 4 borden en serveer met de rijst.
Stap 6
Garneer met het sesamzaad. Bewaar de rest voor de Aziatische kokossoep van morgen.
