Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Baked fondue met gegrilde roodlof
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Baked fondue met gegrilde roodlof
Stap 1
Verwarm de oven voor op de grillstand.
Stap 2
Verhit een klein beetje olie in een sauspan en pers de knoflook erin uit. Voeg de witte wijn toe en beetje bij beetje de fonduekaas. Roer tot alle kaas is gesmolten.
Stap 3
Ris de blaadjes van de takjes tijm en meng met de panko.
Stap 4
Schenk de kaasfondue in een ovenvaste schaal en bestrooi met de panko. Zet onder de grill en rooster in 5-10 minuten goudbruin en krokant.
Stap 5
Verhit de grillpan. Snijd de roodlof in kwarten en de portobello in repen. Besprenkel met wat neutrale olie. Gril de roodlof, portobello’s en kastanjes tot er mooie strepen ontstaan.
Stap 6
Haal de kaasfondue uit de oven en serveer met de gegrilde groenten, augurken en stokbrood.
Aanvullende benodigdheden
- - grillpan
- - fonduepan
- - 6 fonduevorken
Voedingswaarden
- Energie351.4 kcal
- Eiwit15.5 g
- Koolhydraten43.6 g
- Vet9.2 gWaarvan verzadigd5.2 g
Trefwoorden
