Biefstuk met mangochutney
Ingrediënten
Bereidingswijze Biefstuk met mangochutney
Stap 1
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen.
Stap 2
Was de aardappelen en snijd over de lengte in plakken. Zet in een pan net onder water en breng aan de kook voor 5 minuten. Giet af.
Stap 3
Verwijder intussen de schil van de mango, snijd het vruchtvlees los van de pit en snijd in blokjes van 1 cm. Verwijder de steel en zaadlijsten van de rode peper en snijd in dunne ringen.
Stap 4
Halveer de ene limoen en pers deze uit, snijd de andere in parten. Snijd de koriander fijn. Meng de helft van de koriander met het limoensap, de rode peper en mango.
Stap 5
Verhit een pan met 2 el olijfolie en bak de biefstuk rosé. Haal uit de pan en laat 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
Stap 6
Verhit intussen een pan met 2 el olijfolie en bak de aardappelen in 5 minuten goudbruin. Breng de biefstuk en de aardappelen op smaak met zout en peper.
Stap 7
Verhit een steelpan met 1 el zonnebloemolie en voeg de mangochutney toe. Roer 5 minuten door.
Stap 8
Snijd de biefstuk in plakken van 1 cm. Verdeel de aardappelen over de borden en verdeel er de postelein, mangochutney en biefstuk over. Garneer met de overige koriander en partjes limoen.
