Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Biefstukpuntjes met paddenstoelen en blauwe kaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Biefstukpuntjes met paddenstoelen en blauwe kaas
Stap 1
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Hak de hazelnoten grof.
Stap 2
Verhit in 4 gourmet pannetjes een tl olijfolie en bak de biefstuk 2 minuten rondom aan.
Stap 3
Voeg de champignons toe en bak samen in 4 minuten bruin en de biefstuk medium doorbakken.
Stap 4
Laat een klontje blauwe kaas smelten over de hete biefstuk. Bestrooi met de gehakte hazelnoten en een plukje tuinkers.
Aanvullende benodigdheden
- - gourmetstel
Voedingswaarden
- Energie286 kcal
- Eiwit22 g
- Koolhydraten1 g
- Vet21 gWaarvan verzadigd8 g
Trefwoorden
