Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bietenpannenkoekjes met hummus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bietenpannenkoekjes met hummus
Stap 1
Doe de karnemelk met de gekookte biet in een maatbeker en blend tot een gladde massa.
Stap 2
Meng het bakmeel met het bietenmengsel tot een glad beslag en voeg vervolgens de eieren toe. Breng op smaak met een snuf zout.
Stap 3
Verhit olijfolie in een grote koekenpan en bak hierin drie kleine pannenkoekjes tegelijk. Herhaal dit tot het beslag op is.
Stap 4
Snijd intussen de courgette in dunne plakken. Smeer de courgette en asperges in met olie en gril in de grillpan. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 5
Besmeer de pannenkoeken met de hummus en leg er de courgette en groene asperges op. Maak af met wat tuinkers.
Aanvullende benodigdheden
- - staafmixer
- - grillpan
- - bakkwastje
Voedingswaarden
- Energie470.5 kcal
- Eiwit16 g
- Koolhydraten49.7 g
- Vet21.5 gWaarvan verzadigd3.3 g
Trefwoorden
