Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bietensalade met sjalot, komkommer en sinaasappeldressing
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bietensalade met sjalot, komkommer en sinaasappeldressing
Stap 1
Snijd de bieten en komkommer in dunne plakjes. Snijd de sjalot in dunne reepjes. Verdeel de biet, komkommer en sjalot over een schaal.
Stap 2
Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de vrucht uit. Klop een dressing van het sinaasappelsap, het -rasp, de mosterd, honing en olie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3
Schenk de dressing over de salade. Garneer met de tijm.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie162 kcal
- Eiwit2 g
- Koolhydraten11 g
- Vet11 gWaarvan verzadigd2 g
