Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bladerdeeg tartelette met feta
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bladerdeeg tartelette met feta
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de rode ui door de helft. Verhit een pan met 1 el olijfolie en bak de rode ui 6 minuten, voeg de balsamico en gedroogde tijm toe en zet het vuur uit.
Stap 2
Verkruimel intussen de feta in grove stukken.
Stap 3
Steek het bladerdeeg uit met een steker en leg deze in de tartelettevorm. Leg hier de rode ui op en verdeel de feta er overheen.
Stap 4
Plaats de bladerdeeg tartelette 15 minuten in de oven tot goudbruin. Haal de tartelette uit de oven en serveer deze.
Aanvullende benodigdheden
- - Ronde steker van 7 cm
Voedingswaarden
- Energie227 kcal
- Eiwit5.3 g
- Koolhydraten20 g
- Vet13.47 gWaarvan verzadigd6 g
Trefwoorden
