Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bladerdeegflapjes met rode kool en geitenkaas
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bladerdeegflapjes met rode kool en geitenkaas
Stap 1
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Laat de rode kool in een bolzeef uitlekken. Hak de walnoten fijn. Meng de appel en walnoten door de rode kool.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200 C. Beleg een plakje bladerdeeg achtereenvolgens met 1/10 van het rode koolmengsel en de geitenkaas. Vouw het plakje diagonaal dicht, zodat er een driehoek ontstaat. Duw de randen goed aan met een vork, zodat een mooi randje ontstaat. Maak er zo nog 9.
Stap 3
Klop het ei los met een scheutje water en bestrijk de flapjes ermee. Bak op een met bakpapier beklede bakplaat in 20-25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie955 kcal
- Eiwit17 g
- Koolhydraten67 g
- Vet68 gWaarvan verzadigd40 g
Trefwoorden
