Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bladerdeeghapje met tomaat
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bladerdeeghapje met tomaat
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C (hete luchtstand!).
Stap 2
Snijd de tomaten in vier dikke plakken.
Stap 3
Ontdooi het bladerdeeg.
Stap 4
Hak ondertussen de verse oregano fijn.
Stap 5
Snijd de plakjes deeg elk in vier vierkantjes en bestrijk ze met tapenade of pesto.
Stap 6
Leg de plakjes naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.
Stap 7
Leg op elk plakje een plak tomaat.
Stap 8
Strooi er wat oregano en versgemalen peper over en druppel er wat olijfolie over.
Stap 9
Bak de bladerdeeghapjes in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Stap 10
Serveer ze lauwwarm of koud.
