Boerenkool-zoete aardappel quasadilla
Ingrediënten
Bereidingswijze Boerenkool-zoete aardappel quasadilla
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 C. Prik de zoete aardappelen rondom in met een vork en verpak in aluminiumfolie. Pof in circa 20 minuten gaar in de oven. Neem uit de oven, verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Stap 2
Spoel intussen de kidneybonen onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de jalapenoschijfjes fijn en meng door de crème fraîche. Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehakt in 5 minuten rul. Voeg de kruidenmix en boerenkool toe en bak totdat de boerkool geslonken is. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Stap 3
Verdeel achtereenvolgens het boerenkoolmengsel, zoete aardappel, kidneybonen en geraspte kaas over vier wraps en dek af met de rest van de wraps. Leg op twee met bakpapier beklede bakplaten en bak 10 minuten in de oven. Snijd in punten en serveer met de jalapeno-creme fraîche. Lekker met koriander en een schijfje limoen.
