Boerenomelet gevuld met doperwtjes en champignons
Ingrediënten
Bereidingswijze Boerenomelet gevuld met doperwtjes en champignons
Stap 1
Verwarm de helft van de boter in een hapjespan en bak op hoog vuur de champignons bruin.
Stap 2
Schep de bevroren doperwten met de peterselie en zilveruitjes erdoor.
Stap 3
Voeg wat zout en peper toe en zo nodig een scheutje water.
Stap 4
Warm alles nog vier minuten zachtjes door.
Stap 5
Klop in een kom de eieren los met de geraspte kaas en wat zout en peper.
Stap 6
Verwarm de rest van het boter in een koekenpan en laat het eimengsel over de panbodem uitvloeien.
Stap 7
Laat de omelet op matig hoog vuur stollen.
Stap 8
Schuif met een spatel steeds het gestolde ei naar het midden en laat het nog vloeibare ei over de bodem uitvloeien.
Stap 9
Bak tot de bovenkant bijna droog is.
Stap 10
Schep het champignon-doperwtenmengsel op één kant van de omelet en klap de omelet dubbel.
Stap 11
Schuif de gevulde omelet op een warme schaal.
Stap 12
Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade.
