Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bonte salade met kaassticks
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bonte salade met kaassticks
Stap 1
Strooi de bloem, gemengd met paprikapoeder, in een diep bord.
Stap 2
Klop de eieren met 2 eetlepels water los in een tweede diep bord.
Stap 3
Strooi het paneermeel op een derde bord.
Stap 4
Wentel de kaasrepen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel. Leg de kaasrepen naast elkaar op een bord en zet circa 15 minuten in de diepvries zodat de paneerlaag goed hecht.
Stap 5
Meng de sla met de paprika, venkel, appel en dressing.
Stap 6
Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kaassticks in 2-3 minuten rondom bruin. Bak de sticks niet te lang, dan loopt de kaas uit de paneerlaag.
Stap 7
Serveer de kaassticks op de salade en serveer er grof bruinbrood met walnotentapenade bij.
