Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Bosvruchten-ijsthee met basilicum
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Bosvruchten-ijsthee met basilicum
Stap 1
Leg de bessen minimaal 2 uur van tevoren in de diepvries. Kook intussen 1,5 liter water en laat hierin de theezakjes trekken tot de thee is afgekoeld. Zet dan in de koelkast.
Stap 2
Verdeel de limonadesiroop en basilicum over 4 hoge glazen. Leg de ijsblokjes op een schone theedoek, vouw deze dicht en sla met een pollepel de ijsblokjes tot gruis.
Stap 3
Verdeel eerst de bessen en dan het ijs over de glazen en giet de afgekoelde thee erop. Serveer direct met een rietje of roerstaafje.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie46 kcal
- Koolhydraten11 g
Trefwoorden
