Broccoli met biefstuk en ui
Ingrediënten
Bereidingswijze Broccoli met biefstuk en ui
Stap 1
Verwijder de zaadjes uit de peper en hak hem fijn.
Stap 2
Pers de knoflook boven een diep bord.
Stap 3
Rasp het stukje gember erboven en meng de rode peper erdoor.
Stap 4
Voeg wat zout en versgemalen zwarte peper toe en roer de maïzena erdoor.
Stap 5
Snijd de biefstukken dwars op de draad in flinterdunne plakjes en schep deze door het knoflookmengsel.
Stap 6
Laat de biefstuk zo 10 minuten staan.
Stap 7
Kook intussen de broccoliroosjes in een pan met ruim kokend water met wat zout in 2-3 minuten beetgaar.
Stap 8
Laat de wok goed heet worden en schenk de olie erin.
Stap 9
Verwarm de olie tot er lichte damp af komt.
Stap 10
Schep de plakjes biefstuk door de hete olie en bak ze op hoog vuur al omscheppend in 2 minuten bruin.
Stap 11
Leg ze op een bordje.
Stap 12
Schil en snijd de ui in dunne partjes.
Stap 13
Pers een halve sinaasappel.
Stap 14
Schep de uipartjes door de olie in de wok en roerbak 2 minuten.
Stap 15
Schep de broccoli met het sinaasappelsap en de woksaus erdoor en roerbak nog 2 minuten.
Stap 16
Schep de biefstuk erdoor en warm het gerecht heel even door.
Stap 17
Serveer met rijst.
