Broodtaart met salami
Ingrediënten
Bereidingswijze Broodtaart met salami
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Stap 2
Hak de knoflook en rasp de kaas.
Stap 3
Vet de taartvorm in met wat olijfolie.
Stap 4
Bak de groenten op hoog vuur in de resterende olijfolie met 2/3 deel van de knoflook en wat zout.
Stap 5
Snijd de worstjes in heel dunne plakjes.
Stap 6
Meng de ketchup, oregano en de overgebleven knoflook, smeer hiermee de boterhammen in.
Stap 7
Snijd ze in kwarten en beleg de taartvorm hiermee dakpansgewijs.
Stap 8
Bestrooi met de helft van de kaas en vervolgens de groenten.
Stap 9
Strooi de worst erover en leg er wat plastic folie over.
Stap 10
Druk de vulling stevig plat en verwijder het folie.
Stap 11
Meng de eieren met de slagroom, de helft van de overgebleven kaas, zout en peper.
Stap 12
Verdeel dit mengsel over de groenten.
Stap 13
Bestrooi met de laatste kaas en bak 20 à 25 minuten tot de taart gaar en goudbruin is.
Stap 14
Snijd in punten en serveer met een salade van rucola en zongedroogde tomaatjes.
