Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Brownies
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Brownies
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet de ovenschaal of taartvorm in en bekleed met bakpapier. Hak de chocolade grof.
Stap 2
Smelt de chocolade met de boter al roerend op een lage stand. Neem van de warmtebron en roer de basterdsuiker en vanillesuiker erdoor. Laat iets afkoelen.
Stap 3
Roer met een garde de eieren erdoor en vervolgens de bloem. Giet het beslag in de vorm en strijk glad. Bak de brownie in de oven in 30-40 min. gaar. Neem uit de oven en laat afkoelen. Snijd de brownie in 20 stukken.
Aanvullende benodigdheden
- - lage ovenschaal
- - lage taartvorm
- - bakpapier
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit5 g
- Koolhydraten31 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd15 g
