Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Brunchgalette met zalm
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Brunchgalette met zalm
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Hak de dille grof en snijd de courgette met een dunschiller in linten. Snijd de zalm in kleine blokjes.
Stap 3
Rol het bladerdeeg open op de bakplaat, vouw 1 cm van de randjes naar binnen. Zet de bodem in de oven en bak 15 minuten voor.
Stap 4
Besmeer de bodem met de roomkaas en maak in de roomkaas vier kuiltjes. Breek de eieren erboven. Verdeel de zalm en courgettelinten rondom de eieren, bestrooi met de helft van de dille en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Stap 5
Bak de galette in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Stap 6
Bestrooi de galette met de rest van de dille en rasp de schil van de sinaasappel erover.
