Buikspek met BBQ wraps
Ingrediënten
Bereidingswijze Buikspek met BBQ wraps
Stap 1
Steek de barbecue aan en verwarm de oven voor op 170°C. Pel de rode uien en snijd in halve ringen.
Stap 2
Meng de helft van de Oriëntaalse kruiden met 3 el olijfolie en smeer de wraps hiermee in.
Stap 3
Snijd het buikspek schuin in zodat er een ruit ontstaat. Verdeel de rest van de Oriëntaalse kruiden over het buikspek.
Stap 4
Leg het buikspek 10 minuten met de vetkant op de barbecue, draai het buikspek halverwege de baktijd om.
Stap 5
Leg het buikspek op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats 20 minuten in de oven tot gaar.
Stap 6
Leg wanneer het buikspek nog 4 minuten moet, de wraps op de barbecue.
Stap 7
Giet de Mexico melange af en meng met de rode ui en ijsbergsla. Snijd het buikspek in stukken van 3 cm.
Stap 8
Verdeel de tomatensalsa over de wraps. Leg de ijsbergsla en het buikspek op de wraps en serveer.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie702 kcal
- Eiwit31.9 g
- Koolhydraten48.4 g
- Vet39.8 gWaarvan verzadigd14.4 g
Trefwoorden
