Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Caesar traybake met ansjovis
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Caesar traybake met ansjovis
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190°C. Scheur het brood in stukjes van 3 cm en verdeel ze over de met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel het brood met de olie uit het blikje ansjovis en rooster de croutons 10-12 min. in het midden van de oven tot ze goudgeel en krokant zijn.
Stap 2
Snijd de little gem in de lengte in 4 parten en rooster ze de laatste 5 min. tussen de croutons in de oven.
Stap 3
Kook intussen de eieren in 7 min. net niet hard, laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer ze in de lengte.
Stap 4
Verdeel de eieren en ansjovis over de bakplaat, zigzag de dressing erover en bestrooi royaal met peper.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
- - ovenschaal
Voedingswaarden
- Energie241 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten17 g
- Vet12 gWaarvan verzadigd3 g
