Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Canisius taartje van noten en rinse appelstroop
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Canisius taartje van noten en rinse appelstroop
Stap 1
Klop de bloem, poedersuiker, 1 ei, boter en snuf zout in een keukenmachine. Laat het ongeveer 1 uur rusten.
Stap 2
Verwarm de oven voor op 200°C.
Stap 3
Rol het deeg uit met een deegroller en bekleed de taartvormpjes ermee. Prik met een vork een paar gaatjes in de bodem en bestrijk met wat eiwit van het overgebleven ei.
Stap 4
Bak de vormpjes in de oven totdat ze lichtbruin zijn. Haal ze er dan uit en laat afkoelen. Laat de oven aan staan.
Stap 5
Bak de vormpjes in de oven totdat ze lichtbruin zijn. Haal ze er dan uit en laat afkoelen. Laat de oven aan staan.
Stap 6
Voeg de room en appelstroop toe en laat even kort koken.
Stap 7
Vul de deegbakjes met de notenvulling en bak ze nog 5 minuten in de oven.
