Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Cannelloni met zoete ricottavulling en chocoladesaus
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Cannelloni met zoete ricottavulling en chocoladesaus
Stap 1
Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de lasagnevellen per 4 in circa 7 minuten beetgaar. Neem ze uit het water en spoel ze onder koud water af. Leg ze op een natgemaakte plastic snijplank en dek af met plasticfolie tot later gebruik.
Stap 2
Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof.
Stap 3
Roer de ricotta los met de honing en sinaasappelmarmelade en schep er voorzichtig de frambozen doorheen. Zet tot later gebruik in de koelkast.
Stap 4
Verwarm voor de saus de slagroom met de chocolade en roer dit tot een zijdezachte saus. Laat de saus niet koken.
Stap 5
Verdeel de ricotta over de 8 lasagnevelletjes en rol ze losjes op. Leg ze per twee op een dessertbordje en giet er de warme chocoladesaus over.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie575 kcal
- Eiwit13 g
- Koolhydraten52 g
- Vet34 gWaarvan verzadigd16 g
Trefwoorden
