Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio met vijgen en pittige mayo
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio met vijgen en pittige mayo
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Stap 2
Snijd de ciabattina in blokjes. Pers de knoflook en hak de kaas uit het carpacciopakket fijn. Meng de blokjes brood, knoflook, kaas en olijfolie. Spreid uit op een bakplaat.
Stap 3
Snijd de vijgen in partjes, besprenkel met de honing en rooster met het brood 15 minuten in de oven.
Stap 4
Verdeel de carpaccio over een grote serveerschaal.
Stap 5
Snijd de sjalot in dunne plakjes en brokkel de kaas.
Stap 6
Meng de mierikswortelpasta met de mayonaise en breng op smaak met zwarte peper.
Stap 7
Verdeel de vijgen en croutons over de carpaccio en lepel de mayonaise ertussen. Bestrooi met de kaas, sjalot en tuinkers.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie283.3 kcal
- Eiwit12.6 g
- Koolhydraten12.2 g
- Vet20.1 gWaarvan verzadigd5.1 g
Trefwoorden
