Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio style biefstuk
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio style biefstuk
Stap 1
Snijd de rode ui in dunne reepjes en meng met het citroensap en een snufje zout.
Stap 2
Halveer de cherrytomaatjes. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin.
Stap 3
Zet de verse pesto samen met de mini biefstukpuntjes en de andere ingrediënten in aparte schaaltjes op tafel.
Stap 4
Verwarm een beetje olie in een gourmetpannetje en leg er een paar biefstukjes, tomaatjes en reepjes rode ui in.
Stap 5
Bak de biefstuk rondom bruin, maar niet te lang. Lepel de pesto erover en bestrooi met de pijnboompitjes.
Aanvullende benodigdheden
- - gourmetstel
 
Voedingswaarden
- Energie191 kcal
 - Eiwit10 g
 - Koolhydraten5 g
 - Vet15 gWaarvan verzadigd2 g
 
Trefwoorden
