Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Carpaccio
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Carpaccio
Stap 1
Leg de biefstukken strak tegen elkaar aan op een vel vershoudfolie. Verpak het vlees strak in de folie zodat je een rol krijgt en leg 30-40 min. in de diepvries om stevig te worden. Rooster intussen pijnboompitten in een droge, hete koekenpan goudgeel en laat afkoelen.
Stap 2
Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Meng het citroenrasp en sap door de mayonaise en breng de dressing op smaak met zout en peper.
Stap 3
Snijd het koude vlees met een scherp mes in zo dun mogelijke plakjes en verdeel dakpansgewijs over borden. Besprenkel met de dressing. Verdeel de kaas en rucola erover. Bestrooi met de pijnboompitten
Aanvullende benodigdheden
- - vershoudfolie
Voedingswaarden
- Energie390 kcal
- Eiwit33 g
- Koolhydraten4 g
- Vet26 gWaarvan verzadigd7 g
Trefwoorden
