Chili con carne cups
Ingrediënten
Bereidingswijze Chili con carne cups
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 minuten rul. Voeg de macaronigroenten toe en bak 5 minuten mee.
Stap 2
Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en breng aan de kook. Voeg de kidneybonen en mais toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Stap 3
Bestrijk de tortilla’s aan één kant met de rest van de olie. Duw de bestreken kant naar beneden in de holtes van de muffinvorm, zodat er acht bakjes ontstaan.
Stap 4
Vul de bakjes met de chili con carne en bestrooi met de geraspte kaas. Bak in circa 20 minuten in de oven goudbruin en knapperig.
Stap 5
Snijd de komkommer in kleine blokjes van 1 cm. Giet de ananasblokjes af en meng met de komkommer. Serveer de ananas-komkommersalsa bij de chili con carne cups.
Stap 6
Lekker met een schepje crème fraîche en ringetjes bosui.
