Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chili sin carne
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chili sin carne
Stap 1
Snipper de uien en snijd de knofl ook fi jn. Snijd de wortel in stukjes van 1 cm en de bleekselderij in boogjes.
Stap 2
Verhit de olie in een grote pan en fruit de ui op middelhoge stand in 3 min. zacht. Voeg de knofl ook, wortel, bleekselderij, komijn en koriander toe en roerbak 5 min. mee. Snijd intussen de paprika in stukjes van 2 cm.
Stap 3
Voeg de paprika en tomatenblokjes toe en laat op een lage stand 5 min. inkoken. Spoel intussen de bonen af onder stromend water en laat uitlekken.
Stap 4
Voeg de bonen toe, kook nog 5 min. en breng op smaak met zout en peper.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie285 kcal
- Eiwit12 g
- Koolhydraten30 g
- Vet10 gWaarvan verzadigd2 g
