Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Chocoladedessert
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Chocoladedessert
Stap 1
Breek de chocolade in stukjes.
Stap 2
Laat de pure chocolade au bain marie of in een steelpan op heel zacht vuur al roerende smelten.
Stap 3
Bekleed een blad met bakpapier en strijk de chocolade hier op uit tot een laag van 3 mm dik.
Stap 4
Laat de chocolade in de koelkast in 30 minuten goed stevig worden.
Stap 5
Rasp de witte chocolade.
Stap 6
Doe de chocolademousse over in de spuitzak.
Stap 7
Breek de plak chocolade in grote stukken en kleinere stukken.
Stap 8
Leg op elk bord een groot stuk chocolade en spuit er een royale toef chocolademousse op.
Stap 9
Steek de kleinere stukken chocolade in de chocolademousse en strooi de witte chocolade en de garneersnoepjes erover.
