Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Ciabatta-tosti met geitenkaas, salami en dadels
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Ciabatta-tosti met geitenkaas, salami en dadels
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd over de hele lengte van het brood het kapje. Hol het brood voorzichtig tot op 1 cm uit.
Stap 2
Besmeer de bodem van het brood met de geitenkaas. Verdeel er de salami enbasilicum over. Bestrooi met de dadelstukjes, zout en peper.
Stap 3
Leg het kapje er weer op en druk aan. Bak de ciabatta in de voorverwarmde oven in ca. 6-8 min. goudbruin en gaar.
Stap 4
Snijd het brood in 4 stukken en serveer warm.
Aanvullende benodigdheden
- - bakplaat met bakpapier
 
Voedingswaarden
- Energie267 kcal
 - Eiwit10 g
 - Koolhydraten31 g
 - Vet11 gWaarvan verzadigd7 g
 
Trefwoorden
