Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Citroenrisotto met venkel en dille
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Citroenrisotto met venkel en dille
Stap 1
Verhit de boter in een grote pan en bak hierin de ui en venkel zacht.
Stap 2
Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen.
Stap 3
Voeg 250 ml bouillon toe en blijf roeren tot alle bouillon is opgenomen.
Stap 4
Herhaal deze stap tot alle bouillon na circa 20 minuten op is en de rijst beetgaar is.
Stap 5
Rasp de schil van 1 citroen.
Stap 6
Schil beide citroenen dik en snijd de partjes vruchtvlees uit de vliesjes.
Stap 7
Roer de citroenrasp, partjes citroen, dille en crème fraîche door de risotto.
Stap 8
Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi de citroenrisotto met de Parmezaanse kaas.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie600 kcal
- Eiwit14 g
- Koolhydraten84 g
- Vet22 gWaarvan verzadigd14 g
