clubsandwich
Ingrediënten
Bereidingswijze clubsandwich
Stap 1
Rooster de sneetjes bruin of wit brood in de broodrooster goudbruin.
Stap 2
Verwarm de boter in een koekenpan en bak de plakjes bacon op matig hoog vuur knapperig.
Stap 3
Halveer de avocado en wip de pit eruit.
Stap 4
Trek met een puntig mesje de schil eraf.
Stap 5
Snijd de stukken avocado in de lengte in mooie plakken.
Stap 6
Sprenkel er wat citroensap over.
Stap 7
Snijd de tomaten in plakjes.
Stap 8
Halveer de gesneden plakken kaas, zodat ze even groot als de sneetjes brood worden.
Stap 9
Bestrijk de sneetjes brood met mayonaise en verdeel over 8 sneetjes wat veldsla.
Stap 10
Leg op 4 sneetjes brood met veldsla elk 2 dubbelgevouwen plakjes gerookte kip en daarop plakjes avocado.
Stap 11
Leg op de 4 andere sneetjes brood met veldsla een plak kaas, een plak bacon en een paar plakjes tomaat.
Stap 12
Leg de sneetjes met de kipfilet op 4 borden en leg de sneetjes met kaas en bacon erop.
Stap 13
Leg de laatste 4 sneetjes met de mayonaisekant naar beneden erop.
Stap 14
Steek in elke sandwich 2 satéstokjes en snijd de clubsandwiches diagonaal door.
Stap 15
Verdeel wat chips naast de clubsandwiches en zet op elk bord een klein bakje met wat tomatenketchup.
